Los Serrano

Dobrodošli na moj blog Welcome to my blog Bienvenidos a mi blog =)

16.08.2009.

Intervju sa Nataliom Sanchez (mislim da je iz 2008. godine)

Photobucket

Kako bi sebe opisala u tri riječi?

Ljubazna,vedra,i zahtjevna.

Tvoj omiljeni film ?

Voda za čokoladu, Na drugoj strani kreveta...

Sjećaš li se prve knjige koju si pročitala? I zadnje naravno?

Prve se ne sjećam ali je sigurno bila na engleskom jeziku. Zadnja koju sam pročitala je „Jahač iz Olmeda“ od Lope de Vega.

Koje je bilo putovanje tvog života?

Amsterdam i Marrakech, sa mojom porodicom

Koji je bio najbolji savjet kojeg si primila i ko ti ga je dao?

Da budem ono što jesam u bilo kojoj situaciji.Sva moja porodica i prijatelji.

Pratiš li modne trendove?

Ne nikada mi se to nije sviđalo jer mrzim to što neki modni kritičar ili dizajner okarekteriše kao popularno i vrlo skupo, da bi ljudi kasnije sami sebe diskriminirali noseći takvu odeću.

Gde je tvoj ćošak u kojem se odmaraš od ostatka svijeta?

Moja kuća, posebno moja soba.

 

Lično

 

Šta si željela biti kao mala?

Balerina, veterinar, glumica, model, pevačica, gimnastičarka... Ali prije svega balerina.

Šta je prvo što primijetiš kod osobe suprotnog spola ?

Oči, jer su one odraz svega.

Šta treba uraditi da budeš osvojena ?

Treba samo biti ono što jesu jer jedino tako mogu saznati da li mi se neko stvarno sviđa ili ne.To je ono što radim ja.

Koja je najveća ludost koju si napravila ?

Popela se na jednu visoku skulpturu i ugravirala svoje ime.

Kako zamišljaš sebe u skoroj budućnosti ?

Da završim srednju školu sa dobrim ocenama. (smijeh)

Koja je uspomena koju čuvaš sa najviše ljubavi ?

Teško pitanje...Svi trenuci provedeni sa mojom porodicom

Šta je to što najviše mrziš na svetu?

Nedostatak ličnosti.

Postoji li političar kome se diviš ?

Politika me za sada ne interesuje

Kako se nosis sa slavom kada izađes na ulicu ? Zaustavljaju li te ? Komuniciraš li sa svojim fanovima ?

Zavisi sve kojim danima i isto tako kakvim ljudima. Malo mi dosadi kada se zabavljam sa svojim drugovima, ali generalno, dobro podnosim sve to.

 

Kino i televizija

 

Kako pamtiš svoj prvi dan snimanja serije „Los Serrano“ ?

Bilo je dosta stida,nervoze i malo stresa jer sam mislila da neću moći zapamtiti imena svih ljudi, ali u suštini je bio jedan prelijep dan i voljela bih da ga ponovo proživim.

Postoji li neka tehnika kada se spremaš za ulogu ?

Sve zavisi od posla. U „Los Serrano“ nisam trebala pomoć oko uloge jer smo imali vremena, ali za nove poslove, moram dosta učiti i dati sve od sebe.

Šta bi voljela da naslijediš od nekih zvijezda ?

Pa voljela bih svega po malo od dosta njih; eleganciju Nicole Kidman, jačinu pogleda Penelope Cruz i još mnogo toga... Nemam ni jednu posebno koju bih izdvojila jer svaka od njih je posebna na svoj način, ali zbog toga i jesu zvijezde, zar ne?

Pripadaš li procentu Španjolaca koji gledaju stvari koje diraju u srce ili vise voliš dokumentarne programe ?

Pa ako se moram odlučiti za jedno, onda će to biti dokumentarni program, ali ako je na tv-u neki dobar film ili serija, neću ga isključiti...

Misliš li da tvoj lik Tete, nalikuje privatnom ?

U nekim stvarima da, a u nekim ne.

Kako bi izgledala uloga tvog života ?

To bi bila ona koja bi od mene zahtevala specijalnu pažnju i koja bi bila izuzetno komplicirana, ozbiljna i da sve u njoj predstavlja izazov.


PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
16.08.2009.

Biografija Belen Ruede

Photobucket
Belen Rueda je spanska glumica rodjena 16. marta 1965. godine u Madridu. Otac joj je bio inzenjer, a majka profesorka baleta. Ima sestru Cus, koja je sminkerka, i uglavnom kao sminkerka ucestvuje na snimanjima svih serija koje je Belen do sada radila. Pored nje, ima i jos jednu sestru.
Studirala je arhitekturu, ali kasnije je napravila karijeru kao foto-model.
Spanskoj televizijskoj publici postala je poznata po mnogobrojnim televizijskim serijama u kojima se pojavljivala tokom ‘90ih godina. Pojavila se u desetak epizoda serije “Medico de Familia” (1997). Ta serija je emitovana i kod nas pod nazivom “Porodicni lekar” na TV Avala. U seriji “Periodistas” (emitovana od 1998 do 2002) (”Novinari” glumila je sa Hesusom Bonilom, sa kojim ce kasnijglumiti i u seriji “Seranovi” (Hesus Bonila u “Seranovima” tumaci lik Santjaga).
2004. godine je snimila film “Mar adentro”, a 2005. “Retruc”. U seriji “Seranovi” koja joj je donela zavidnu slavu pojavljuje se od samog pocetka - od 2003. godine, medjutim seriju napusta u sestoj sezoni, kada njen lik gine u saobracajnoj nesreci. Govorka se da je razlog njenog odlaska iz serije ogroman uspeh koji je postigla sa filmom “Orfanato, El” (koji je prikazan 2007. u bioskopima). 2007. je takodje snimila i film “Savage Grace”.
15. godina je zivela sa producentom Danielom Ecjaom, sa kojim se i vencala 2003. godine, a razvela se od njega 2006. Sa ima tri cerke - Belen (rodjena 1994. god), Mariju (rodjena 1996. god.) i Lusiju (rodj. 1998. god). Srednja cerka je preminula od srcanih problema jos kao beba.
Trenutno se prica da je u vezi sa glumcem Hoze Luis Garsija Perezom. Dobitnica je 5 nagrada za filmska ostvarenja - Filmska nagrada Barselone za najbolju zensku ulogu (film “El Orfanato”); CEC nagrada za najboljeg novog umetnika, Goja nagrada za najbolju novu glumicu, Nagrada za pridoslicu (Newcomer award), i fotogramas de plata nagradu (sve 4 nagrade su za film “Mar Adentro”). 2006. je nominovana za Nagradu unije glumaca Spanije za glavnu zensku ulogu u seriji “Seranovi”, ali nazalost, nije osvojila nagradu. Nominovana je i za Goja nagradu 2008. za film “El Orfanato”. Govorka se o njenom povratku u seriju “Seranovi”, ali za sada jos nista nije potvrdjeno.


16.08.2009.

Biografije Frana Peree i Veronice Sanchez

Photobucket

Fran Perea


Fran Perea rodjen je 20. novembra 1978. godine u Malagi, kao Francisko Manuel Perea Bilbao. Mladost je proveo u Malagi, gde je upisao i zavrsio Fakultet Dramskih Umetnosti.
Sto se tice njegove karijere - ona je multimedijalna. U Spaniji je priznat i poznat i kao glumac i kao pevac. Prva pojavljivanja na televiziji zabelezio je u serijama “Al salir de clase”, “Hospital central”, “Comisario, El”. 2003. pocinje rad na projektu “Seranovi”, koji mu donosi i najvecu slavu. Iste godine nastaje i njegov prvi muzicki album - “La chica de la habitacion de al lado”. Pesme na tom albumu su uglavnom inspirisane radnjom u seriji “Seranovi”, a u spotu za pesmu cije ime nosi album pojavljuje se Veronica Sanchez, koja je u “seranovima” tumacila Evu, njegovu ljubav. Na ovom albumu se nasla i pesma 1+1=7 (uno mas uno son siete), koja je i naslovna pesma serije. Inace, Fran i Veronica su bili zajedno tokom snimanja serije, ali nazalost veza nije potrajala. Album “La chica de la habitacion de al lado” je bio najprodavaniji u Spaniji 2003. godine. 2005. godine objavljuje svoj drug album - “Punto y aparte”. Album je bio uspesan, ali nije ispunio ocekivanja u odnosu na album prvenac. Od 2006., kada se njegovo pojavljivanje u “Seranovima” proredilo, pocinje da snima filmove. 2006. je snimio “El camino de los Ingleses”, film Antonija Banderasa. Kada ga je Banderas odabrao za ulogu, nije znao da je Fran toliko popularan u Spaniji. Iste godine je snimio i film “Mánagers, Los”. 2007. je obolezio njegov rad na filmu “Las 13 rosas”, u kome jednu od glavnih zenskih uloga tumaci Veronica Sanchez. U 2007. je napravio i povratak u seriju “Seranovi” i pojavio se u nekoliko epizoda 6. sezone.


Veronica SanchezVeronika Sancez, nasoj publici najpoznatija po ulozi Eve u seriji “Seranovi”, rodjena je 1. jula 1977. godine kao Veronika Sancez Kalderon u Sevilji. Odlazi iz Sevilje, da bi studirala dramske umetnosti u Madridu. Tokom svog studiranja delila je stan sa takodje poznatim spanskim glumcem, Feliksom Gomezom. Tokom studija imala je nekoliko sporednih uloga u manjim pozorisnim predstavama, medju kojima je i uloga u jednoj predstavi radjenoj po romanu Federika Garsije Lorke.
Prvo pojavljivanje na velikom ekranu doneo joj je film “Al sur de Granada” (South from Granada/Juzno od Granade), u kome je tumacila glavnu ulogu. U ovom filmu se takodje pojavljuje i Antonio Resines, koji ce zajedno sa njom glumiti u seriji “Seranovi”. Nakon ovog filma usledila je uloga, jelte, Eve u vec nama dobro poznatoj seriji. Zapravo, uloga u ovoj seriji donela joj je i najvecu popularnost.
Vec tokom trece sezone serije, pocela je da radi na drugim projektima, da bi seriju i zvanicno napustila nakon 71. epizode. Ipak, kao gost se pojavila u jednoj epizodi emitovanoj 15. marta 2006. god. Za vreme snimanja serje, Veronika je bila u emotivnoj vezi sa kolegom glumcem Franom Pereom. Inace, lik koji je ona tumacila je i u seriji bio u vezi sa likom koji je tumacio Fran Perea. Tokom i posle snimanja serije, Veronika je radila na filmovima “Año de la garrapata, El” (2004), “Camaron” (2005), “Calentito, El”(2005), “2 lados de la cama, Los” (2005). Zanimljivo je da se ona pojavila i kao izvodjac nekoliko pesama na soundtrack-u filma “El Calentito”.
Tokom 2006. radila je drugu seriju u karijeri - “Genesis, enla mente del asesino”, gde je glumila u prvoj sezoni, odnosno u 9 epizoda. Serija je bila poprilicno zapazena u Spaniji. 2006. je takodje snimila film “Mia Sarah”, koji je bio najavljivan kao zacetnik novog pravca u spanskoj kinematografiji. Film je postigao solidan komercijalni uspeh, ali je opsti utisak bio da film nije u potpunosti ispunio ocekivanja.
Ipak, njen najuspesniji projekat u skorije vreme je film “Las 13 rosas” odnosno “13 ruza”, koji je najavljen kao spanski filmski spektakl. Film govori o ugnjetavanju 13 zena za vreme gradjanskog rata u Spaniji. U ovom filmu se takodje pojavljuje i Fran Perea. Govorkalo se da su tokom snimanja ovog filma njih dvoje ponovo bili u vezi, medjutim nikada nista nije zvanicno potvrdjeno. Prema svemu sudeci, ovo ce biti spanski kandidat za Oskara. Film se trenutno prikazuje u spanskim bioskopima i belezi rekordnu posecenost.
Trenutno nema najavljen nijedan projekat, a zavrsila je i snimanje filma “Zenitram”, u spansko-argentinskoj koprodukciji, cije se prikazivanje ocekuje tokom 2008. godine.
Valjalo bi spomenuti da je 2 puta nominovana za najprestizniju nagradu spanske kinematografije - Goja (za najbolju novu glavnu glumicu - za film “Al sur de Granada” i za najbolju sporednu glumicu za film “Camaron”). Ove godine je nominovana kao najbolja glumica (film “Mia Sarah”) za CEC nagradu.


PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket
16.08.2009.

Biografija Victora Eliasa

 Photobucket

Victor Elias

Victor Elias je mladi spanski glumac, rodjen 3. marta 1991. godine u Madridu. Sin je jedinac, a zanimljivo je da je njegova majka rodjena sestra oca Leticije Ortiz, austrijske princeze.

Svoje pojavljivanje na TV ekranima zapoceo je relativno rano, jos 1998. godine u seriji “Hermanas” (”Sestre”). Takodje je imao epizodne uloge u serijama “Ellas son asi” (1999. god) i “Hospital Central” (2002. god) i “Javier ya no vive solo” (2003. godine). Nakon toga usledila je uloga u seriji “Seranovi” (2003. godine) u kojoj se pojavljivao od pocetka emitovanja pa sve do sada. Zajedno sa kolegama glumcima iz serije osnovao je grupu SJK (skraceno od Santa Justa Clan), sa kojom je i objavio neke pesme, koje su kasnije upotrebljavane i kao muzicka podloga u seriji. Naravno, najvecu slavu mu je doneo rad na projektu “Los Serrano”.
Mladi Viktor iza sebe ima i nekoliko filmova, i to: “Florido pensil, El” (2002) “Nuestro pequeño secreto” (2004), “Héroes de verdad” (2004).
Do sada nije osvojio nijednu znacajniju nagradu.

Los Serrano
<< 08/2009 >>
nedponutosricetpetsub
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

MOJI LINKOVI

ChatGlasanje
Ko je najbolji lik u seriji "Los Serrano"...
Guille (Victor Elias)
Tete (Natalia Sanchez)
Marcos (Fran Perea)
Eva (Veronica Sanchez)
Curro (Jorge Jurado)
Lucia (Belen Rueda)
Diego (Antonio Resines)
Raul (Alejo Sauras)
Africa (Alexandra Jimenez)
Chuky (Jimmy Barnatan)
Alex (Alex Barahona)
Helena (Maria Bonet)
Ruth (Leticia Dolera)
Adrian Rodriguez (DVD)
Boliche (Andres de la Cruz)
Candela (Nuria Gonzales)
Fiti (Antonio Molero)
Santiago (Jesus Bonilla)
Carmen (Julia Gutirrez Caba)
Mustafa (Daniel Esparza)
Yoli (Sara Lopez)
Valdano (Juan Luppi)
Joan Manuel (Joan Negrie)
Lourditas (Goizalde Nunez)
Fernando (Ales Furundarena)
Richy (Carlos Rodriguez)
Francisco (Alfredo Landa)
Raquel (Elsa Pataky)
Sara (Jennifer Manzano)
Pepe (Juanjo Cucalon)
  
pollcode.com free polls

Ko je najbolji par u seriji "Los Serrano"...
Marcos i Eva
Guille i Tete
Curro i Sara
Diego i Lucia
Raul i Africa
Alex i Helena
Fiti i Candela (jest da su razvedeni, al nema veze)
  
pollcode.com free polls


MOJI FAVORITI
blob
Bojis li se mraka
The Dewd's
Surogat
I Love To Be Hugged
DRAGI B(l)ože...
ПРОПУХ
Ne čitaj moj blog kad me ne bude...
U šupak kosmosa smo upali.
Duh Koji Hoda
He is My Soulmate
.call me B.
Strangers In The Night
Mjesečevi Prsti
hadzinica
Backpacker
Tišina
Đastin Timberlejkova sobica u potkrovlju
shizika
Svetica u pokušaju!
CASTLE ON THE HILL
Dnevnik posebnih
LJEPOTA DUSE
♥samo najbolji umiru mladi♥
living in Bosnia
*FC*BAYERN*MÜNCHEN*
Dijete ulice pruža ruke suncu
BLOG ZA PAMETNE i one koji ce to tek postati :)
Zijan-ćerka
This is not a love blog.
Cool Sofra
photo.factory
Kud nisam guzonjin sin
♦ Hilary Duff Online | Duff Domination 2014
KALEIDOSKOP
F.C. Inter
Modni blog jedne tinejdžerke
×× Live your life ××
Novele o malim divovima i velikim patuljcima
Zapustene stranice starog dnevnika
JEDNOĆA STVORITELJA
Prirodna kozmetika
Soba s pogledom
Snoviđenje.
(Ł) S Obe Noge Stojim Cvrsto Na Oblacima .©.♫
Slike pogrešnih trenutaka.
Wishful thinking. Mindless dreaming.
avrilnews: The Best Damn Avril Lavigne Fansite.
Old postcards of Bosnia
Ponuda koju ne možete odbiti
više...

BROJAČ POSJETA
114759

Powered by Blogger.ba